strategisch advies          


Wilt u vernieuwen en daarmee een jongere doelgroep betrekken? Een maatschappelijker pad bewandelen? Of juist meer focus aanbrengen? Human Link helpt u met het maken van de juiste keuzes.

Strategische vragen over de ontwikkeling van uw organisatie en financiering van uw projecten zijn bij Human Link in goede handen. Wij kunnen adviseren, op weg helpen en samen met u de lijnen uitzetten van projecten waaraan uw organisatie succesvol fondsen en sponsoren kan verbinden. Uiteraard is het uitgangspunt is altijd uw eigen toekomstvisie.

Human Link adviseert vanuit haar uitgebreide kennis van de kunst- en cultuursector in combinatie met jarenlange ervaring met subsidieverstrekkers, fondsen en sponsoren. Van belang is altijd dat een nieuwe koers, een nieuw project, u meer brengt en niet minder. 

          Theatre Hotel Courage

Jarenlang hebben we met Theatre Hotel Courage voorstellingen in landen over de hele wereld gegeven. Het werd nu tijd voor Nederland, om daar o.a. De thuisbasis voor Courage te bouwen. Daarvoor hadden we kennis nodig. Esther Ledeboer heeft met haar expertise en betrokkenheid ons geweldig geadviseerd en op weg geholpen. Inmiddels is ze onze ambassadeur!

Katrien van Beurden

Oprichter en regisseurHuman Link werkt op basis van een uurtarief of een projectafspraak

Theatre Hotel Courage is een geweldige groep van nationale en international acteurs die samen grensverleggend theater maken in een hele eigen courage stijl. De nadruk ligt op hun lichaamstaal en hun masker waarmee ze op een indrukwekkende manier verhalen van mensen over de hele wereld vertellen. Het is een manier van theater maken die je echt raakt. Hun plannen om ook Nederland hiermee te veroveren, kregen steeds meer gestalte en op het moment dat Katrien van Beurden en Esther Ledeboer elkaar ontmoetten lag er een eerste opzet van een projectplan. Human Link heeft Theatre Hotel Courage geadviseerd op welke manier het plan veel meer eigenheid en visie kon krijgen, zodat het onderscheidende vermogen ten opzichte van de vele andere plannen die fondsen ontvangen, steeds meer toenam. En met positief resultaat! Inmiddels is de tour door Nederland gepland en gaat die in november 2017 van start.