strategisch advies          


Wilt u een andere weg inslaan? Moet uw project nog geformuleerd of zelfs bedacht worden? Wilt u voor de eerste keer fondsenwerving of sponsorwerving inzetten?

Strategische vragen over de ontwikkeling van uw organisatie en financiering van uw projecten zijn bij Human Link in goede handen. Wij kunnen adviseren, op weg helpen en samen met u de lijnen uitzetten van projecten waaraan uw organisatie succesvol fondsen en sponsoren kan verbinden. Het uitgangspunt is altijd uw eigen toekomstvisie.

Human Link adviseert vanuit haar uitgebreide kennis over fondsen, sponsoren en projecten over de mogelijkheden en werkwijzen waarmee u succesvol fondsen en sponsoren aan uw organisatie kunt verbinden.

          Theatre Hotel Courage

Jarenlang hebben we met Theatre Hotel Courage voorstellingen in landen over de hele wereld gegeven. Het werd nu tijd voor Nederland, om daar o.a. De thuisbasis voor Courage te bouwen. Daarvoor hadden we kennis nodig. Esther Ledeboer heeft met haar expertise en betrokkenheid ons geweldig geadviseerd en op weg geholpen. Inmiddels is ze onze ambassadeur!

Katrien van Beurden

Oprichter en regisseurHuman Link werkt op basis van een uurtarief van €95 per uur exclusief btw.

Theatre Hotel Courage is een geweldige groep van nationale en international acteurs die samen grensverleggend theater maken in een hele eigen courage stijl. De nadruk ligt op hun lichaamstaal en hun masker waarmee ze op een indrukwekkende manier verhalen van mensen over de hele wereld vertellen. Het is een manier van theater maken die je echt raakt. Hun plannen om ook Nederland hiermee te veroveren, kregen steeds meer gestalte en op het moment dat Katrien van Beurden en Esther Ledeboer elkaar ontmoetten lag er een eerste opzet van een projectplan. Human Link heeft Theatre Hotel Courage geadviseerd op welke manier het plan veel meer eigenheid en visie kon krijgen, zodat het onderscheidende vermogen ten opzichte van de vele andere plannen die fondsen ontvangen, steeds meer toenam. En met positief resultaat! Inmiddels is de tour door Nederland gepland en gaat die in november 2017 van start.