Human Link is bijna 12  jaar geleden door Esther Ledeboer gestart. In de afgelopen jaren is met veel enthousiasme voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het ontwikkelen van verbindende projecten in de kunst en cultuursector.  

Esther Ledeboer behaalde haar master of arts met als specialisatie kunstmanagement en is doctorandus in de kunstgeschiedenis. Zij studeerde aan de Universiteit van Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Het thema van afstudeer onderzoek was de samenwerking van kunstenaars in de jaren zestig en de invloed van financiers, tijdens Pop Art, één van de eerste moderne stromingen die geld en kunst verbond. Esther verrichte haar onderzoek in New York en legde daar de basis voor haar passie en drijfveer.
“Mijn drijfveer ligt op het snijvlak van kunst en maatschappelijke thema’s. Er is geld beschikbaar om hele mooie en interessante projecten mee te realiseren die mensen met elkaar verbinden. Kunst kan een bijzondere snaar raken, dingen in gang zetten of enorm ontroeren. Ik geloof erin dat kunst gelukkig maakt en vind het geweldig om projecten te mogen bedenken en starten die mensen echt iets te vertellen hebben. Voor mij zorgt het beleven van kunst en cultuur voor  een intense levensvreugde, hopelijk bereikt het ook steeds meer anderen!”  

Esther Ledeboer maart 2021
          Human Link werkt en werkte voor  onder andere

Amerborgh
Amerpodia
AvroTros
Daria van den Bercken
Dutch Harp Festival
Festival Classique
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Ivo Niehe Producties
Just Diggit
Koninklijk Theater Carré
Leerorkest Amsterdam
LUSTR 
Madurodam
Music Bridges
Ministerie van Verhalen
Nederlands Kamerkoor
Nederlands Vioolconcours
Neflac
PixelZebra Sollutions
Residentie Orkest
The Hague String Trio