Human Link is 13  jaar geleden door Esther Ledeboer gestart. In de afgelopen jaren is met veel enthousiasme voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het ontwikkelen van verbindende projecten in de kunst en cultuursector.  

Esther Ledeboer behaalde haar master in arts met als specialisatie kunstmanagement en is doctorandus in de kunstgeschiedenis. Zij studeerde aan de Universiteit van Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Het thema van afstudeer onderzoek was de samenwerking van kunstenaars in de jaren zestig en de invloed van financiers, tijdens Pop Art, één van de eerste moderne stromingen die geld en kunst verbond. Esther verrichte haar onderzoek in New York en legde daar de basis voor haar passie en drijfveer.
“Mijn drijfveer ligt op het snijvlak van kunst en maatschappelijke thema’s. Er is geld beschikbaar om hele mooie en interessante projecten te realiseren die mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbinden en jongeren kunnen leren om kunst als communicatiemiddel in te zetten.
Kunst kan een bijzondere snaar raken, dingen in gang zetten of enorm ontroeren. Ik geloof erin dat kunst ingezet kan worden om onze wereld een stukje mooier te maken. Ik vind het geweldig om projecten te mogen bedenken en organisaties te helpen met als doel kunst betekenis mee te geven. Mijn visie is dat er echt een rol voor kunst is weggelegd!

Esther Ledeboer november 2023
          Human Link werkt en werkte voor  onder andere

Amerborgh
Amerpodia
AvroTros
DeDutchDon’tDanceDivision
Dutch Harp Festival
EO
Festival Classique
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Gemeente Zaandam
Ivo Niehe Producties
Just Diggit
Koninklijk Theater Carré
Koninklijk Conservatorium
Leerorkest Amsterdam
LUSTR 
Madurodam
Music Bridges
Ministerie van Verhalen
Nederlands Kamerkoor
Nederlands Vioolconcours
Neflac
Piano Biennale
PixelZebra Sollutions
Prinsjesfestival
Residentie Orkest
Stiftfestival
Stichting het Groene
HartHuys
Stichting Keys to Music
The Hague String Trio