Human Link is ruim acht jaar geleden door Esther Ledeboer gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. In de afgelopen jaren is met veel enthousiasme voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt aan het financieren van projecten in de kunst en cultuursector.  

Esther Ledeboer behaalde haar master of arts met als specialisatie kunstmanagement en is doctorandus in de kunstgeschiedenis. Zij studeerde aan de Universiteit van Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Het thema van afstudeer onderzoek was de invloed van financiers in de jaren zestig, tijdens Pop Art, één van de eerste moderne stromingen die geld en kunst verbond. Esther verrichte haar onderzoek in New York en legde daar de basis voor haar passie en drijfveer.
“Mijn drijfveer ligt op het snijvlak van kunst en geld. Er is geld beschikbaar bij fondsen en bedrijven om hele mooie en interessante projecten mee te realiseren. Ik vind het geweldig om een rol te mogen spelen bij die realisatie, want het gaat om projecten die mensen echt iets te vertellen hebben. Voor mij zorgt het beleven van kunst en cultuur voor  een intense levensvreugde, hopelijk bereikt het ook steeds meer anderen!”  

Esther Ledeboer 

november 2017

          Human Link werkt en werkte voor  onder andere

Amerborgh
Amerpodia
AvroTros
Dutch Harp Festival
Festival Classique
Ivo Niehe Producties
Koninklijk Theater Carré
Leerorkest Amsterdam
LUSTR 
Madurodam
Music Bridges
Nederlands Kamerkoor
Nederlands Vioolconcours
Neflac
Residentie Orkest