sponsorwerving         


Met een groeiende economie komt er ruimte voor bedrijven om kunst en cultuur te financieel steunen. Een goed moment om uw organisatie te profileren binnen de zakelijke wereld.

Wilt u deze stap gaan zetten? Het begint met brainstormen en nadenken over de juiste propositie. Human Link helpt om samen met u de uitgangspunten te bepalen waarmee u zich duurzaam kunt gaan verbinden aan sponsoren.  Steeds verplaatsen in bedrijven en bedenken waarom zij u zouden willen sponsoren, levert het beste resultaat. Human Link zet in op het prikkelen van bedrijven. Het bedrijf raakt namelijk pas geïnteresseerd wanneer het zijn eigen doelen herkent in uw organisatie. Dan kan er een vruchtbare en duurzame samenwerking ontstaan.

          Festival Classique

‘Festival Classique komt ieder jaar weer tot stand vanuit passie en drive, en Esther deelt die passie en drive met ons. Vanuit de inhoud van ons evenement zoekt ze met energie en enthousiasme naar nieuwe en duurzame partnerships. Haar inzet is een uitstekende aanvulling op ons festivalteam.’

Annemarie Goedvolk

Directeur Lustr


Wat is de aanpak van Human Link?

  • Inventarisatie van mogelijke sponsoren die passen bij uw organisatie
  • Inventarisatie van het netwerk binnen uw organisatie
  • Sponsorproposities maken
  • In gesprek met mogelijke sponsoren
  • Toegespitse proposities die 1 op 1 aansluiten bij de doelen van de mogelijke sponsoren
  • Contractbesprekingen
  • Netwerkbijeenkomsten organiseren

U kunt rekening houden met een bedrag van minimaal €5000 exclusief btw voor een sponsortraject.


Impressie Festival Classique


Ieder jaar in juni vindt Festival Classique plaats in Den Haag en komend jaar voor de derde keer in Scheveningen, een heerlijk festival boordevol mooie klassieke muziek, theater en dans. Het is een eer om samen met de mensen van LUSTR, de producent van het festival, toe te mogen werken naar één van de muzikale hoogtepunten van het jaar. Zeker nu dat beleefd kan worden in combinatie met zon, zee en strand.

Sinds 2014 werkt Human Link mee aan de sponsorwerving en is het ieder jaar weer een uitdaging om bestaande sponsoren te verlengen en nieuwe bedrijven te interesseren om mee te doen.  Het groeiende aantal ondernemers dat Festival Classique steunt, is van wezenlijk belang voor het voortbestaan van het festival. De verscheidenheid van de bedrijven toont ook de brede basis aan van het festival: van strandlocatie tot grote bank en van ondernemersvereniging tot vastgoedinvesteerder. Ze herkennen zich in Festival Classique!